General XMetaL Discussion

XMetaL Community Forum General XMetaL Discussion XMetal 4.6 and 5.5 appear to start and then disappear

  • pszwec

    XMetal 4.6 and 5.5 appear to start and then disappear

    Participants 2
    Replies 3
    Last Activity 11 years, 10 months ago

    We see the splash screen and then it goes away. There is no XMetal under processes in task manager.

    We are moving from 4.6 to 5.5 any day now. So when 4.6 didn't work, I tried the CTRL startup and reinstalled our custom code and when I run it xmetal came up but as soon as we tried to open a file it disappeared. So I un installed 4.6 and ran the xmclean.exe utility.

    Then I installed 5.5 and our House customizations. When I click on the icon we see t he splash screen for about 5 deconds then nothing. After a reboot and repair I tried to uninstall 5.5 and it ran a while and then said “can't find (sorry I forgot the name)  C:Program FilesXMetal5.5???.ini  retry/continue.

    Then a installation failure message.

    Reply

    Derek Read

    Reply to: XMetal 4.6 and 5.5 appear to start and then disappear

    There is an issue that only affected the 5.1 release that sounds similar but would not be the same issue you are seeing in 4.6 or 5.5:
    http://forums.xmetal.com/index.php/topic,184.0.html

    Your issue sounds very specific to your organization (as we have no other reports) and would probably best be dealt with as a standard support case. Best to submit your customizations together with the case as it is very possible the issue is being triggered by something there.

    The quickest test to confirm that would be to install the product without your customizations and see if it occurs then.

    Reply

    pszwec

    Reply to: XMetal 4.6 and 5.5 appear to start and then disappear

    I anticipated that thinking and that's why I tried to remove 5.5 and put it back on without Kirsten's customizations. But the uninstall failed as I mentioned. Do you have n XMClean for 5.5

    Reply

    pszwec

    Reply to: XMetal 4.6 and 5.5 appear to start and then disappear

    Thanks Derek. You were right. I managed to removed it and reinstall XMetal 5.5. It comes up fine.

    I'll screen that it's fine before any cusomizations are applied.

    Reply

  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Your Password?

Products
Downloads
Support