General XMetaL Discussion

XMetaL Community Forum General XMetaL Discussion OnInsert doesn’t work

  • pooh2583

    OnInsert doesn’t work

    Participants 1
    Replies 2
    Last Activity 9 years, 8 months ago

    Hello,

    I want to run specific code whenever specific element inserted into the document using ONINsert in .ctm file,I am using following code into .ctm file

     
       elemName
       JScript

       
       

     

    where Insert_Elem is my macro allready defined in the project, but this seems to not working when specified element(elemName) is inserted into the Document

    even putiing Application.Alert(“Inserted”);

    i.e

     
       elemName
       JScript

       
       

     

    is not working,

    Could you please guide me about the above problem?

    please reply.

    Regards

    Reply

    Derek Read

    Reply to: OnInsert doesn’t work

    Please let us know the following:

    The product you are running (XMetaL Author Enterprise, XMetaL Author Essential, other…):
    The full version number (from Help > About…):
    Windows version:

    In addition, having a copy of your customization would be the quickest way to test this. You may also wish to submit a support case with XMetaL Support rather than posting it here unless you don't mind sharing with everyone.

    Reply

    pooh2583

    Reply to: OnInsert doesn’t work

    Hello ,

    I am using Xmetal Author Enterprise 7.0 on Windows Explorer.

    I can not provide the copy of the .ctm file though, but I have written above code only.

    When I try to insert a specified element using ElementList (radiobutton Insert and I click Apply), It seems the element in not getting inserted in the normal view, but it is getting inserted in plain text view.

    Regards,

    Reply

  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Your Password?

Products
Downloads
Support