General XMetaL Discussion

XMetaL Community Forum General XMetaL Discussion Documentum Connector disappears

  • mjkhan

    Documentum Connector disappears

    Participants 1
    Replies 2
    Last Activity 9 years, 4 months ago

    Hi,

    I have recently started using XMetal Author Enterprise 8 with Documentum Connector. There are times when Documentum connector does not show up in the Resource Manager window when I start XMetal. This usually happens whenever I install something new on computer (even something unrelated to XMetal). This is not always the case but looks like that is when connector disappears from left pane. To get it back I reinstall XMetal 8 and Documentum connector. Has anyone experienced this problem?

    Also, can anyone tell me how XMetal detects Documentum connector is installed and shows it in Resource Manager window. I would like to know.

    Thanks
    Mahmood

    Reply

    Derek Read

    Reply to: Documentum Connector disappears

    The main file that loads the connector is in the Startup subfolder and is named crcl_documentum_adapter.mcr

    This and quite a few other files are added to the XMetaL Author Enterprise installation when you install this connector. If that file is not present or has been modified then that would be the cause.

    If you can gather specifics on which software seems to be breaking the installation please submit a support case to XMetaL Support and provide full details that will allow them to reproduce the problem. They will want additional information such as your Documentum Webtop version and Windows version (at minimum). Of course, if 3rd party software is modifying our software we can't fix that, you would need to have the other vendor correct the problem in that case.

    Note that the official Documentum connector for XMetaL Author Enterprise 8.0 has not been released, so what you are currently trying is untested and unsupported. Please let us know if the same issue occurs with a supported version (such as XMetaL Author Enterprise 7.0 with its Documentum connector). Probably needless to say, but it would be best not to put the current setup you are testing into a production environment.

    Reply

    mjkhan

    Reply to: Documentum Connector disappears

    Hi Derek,
    Thanks for quick response. So far it seems to be an issue on one of the test machines. We have not been able to reproduce it anywhere else. I will let you know if it occurs again.

    Thanks

    Reply

  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Your Password?

Products
Downloads
Support