Pages: 1
Print
Author Topic: SDL CMS Authoring Bridge install can't find XMetaL  (Read 636 times)
pmasal
Member

Posts: 86


« on: September 11, 2018, 08:20:46 AM »

We are currently using XMetaL 8 with SDL Live Content Architect 2013 (soon to be upgraded to SDL Tridion Docs 2018). One of our users has installed XMetaL 8 but the SDL Authoring Bridge install can't find XMetaL (says that XMetaL 8 is not installed, but we can see it fine in Windows Programs and Features). Does anyone know:

 * If XMetaL 8 must be fully licensed on the machine before the Authoring Bridge install can detect it (the license server for XMetaL 8 is no longer in service because it is so down-level - Just Systems provided an "unregister" executable for us, so we can use it until the upgrade).

 * What the SDL CMS authoring bridge install checks to detect XMetaL (i.e. a specific registry key).

Many thanks for any help you can give. I have posted this to the SDL Community as well.

Paul Masalsky
McAfee
Logged
pmasal
Member

Posts: 86


« Reply #1 on: September 11, 2018, 09:08:28 AM »

We were able to resolve the issue by unregistering XMetaL (using the XMetaL 8 unregister executable provided by Just Systems) and then repairing XMetaL (via Programs and Features).
Paul M.
Logged
byronViree
Member

Posts: 1


WWW
« Reply #2 on: May 03, 2019, 11:58:56 AM »

The V2 database file you should be looking for is normally called AllPortfolios.tsd
Can you find that one?

Failing that, you should be looking for snapshot files, which normally have the file extension .tsn
Logged

h
Pages: 1
Print
Jump to:  

email us