Pages: 1
Print
Author Topic: (solved) Customization not being picked up in 8.0  (Read 2086 times)
JoAnne
Member

Posts: 49



« on: March 10, 2013, 07:59:49 PM »

All, I'd hoped that my first post about XMetaL 8.0 would be something more esoteric, but no.

I'm running XMetaL 8.0.0.036 on Windows Vista (yes, I know), and no matter what I do, it's not picking up my customizations when I choose the output DITA 1.5 Book via RenderX. My changes are in C:\Users\joanne\AppData\Roaming\SoftQuad\XMetaL Shared\DITA_OT\demo\fo and when they didn't work in the Customization folder, I made one change in the cfg folder, and that wasn't picked up either. I deleted the AppData folder and redid the customization in C:\Program Files\Common Files\XMetaL Shared\DITA_OT so that it recreated the AppData folder.

Outputting using XMetaL Enhanced PDF via RenderX XEP works fine.

Help? Ideas? Am I doing something really really simple wrong?

Thanks, as always,
                  -j
« Last Edit: March 12, 2013, 07:33:02 PM by jgrey » Logged
gcrews
Member

Posts: 265


« Reply #1 on: March 10, 2013, 11:58:25 PM »

I think most of the PDF outputs use the demo/xmfo folder. Try making the change there.
Logged
JoAnne
Member

Posts: 49



« Reply #2 on: March 11, 2013, 05:16:46 PM »

Thanks for the info, but I tried that and it doesn't work. However... :)

Turns out that I had to put the changes in the C:\Users\joanne\AppData\Roaming\SoftQuad\XMetaL Shared\DITA_OT\plugins\org.dita.pdf2\Customization folder. Works like a champ now.

I knew it had to be something simple.
« Last Edit: March 12, 2013, 06:43:48 PM by jgrey » Logged
Pages: 1
Print
Jump to: